Раванград Wine Fest

Средња економска школа Сомбор је учествовала на 14. међународном фестивалу вина „Раванград Wine Fest“, који је ове године био организован у Cristal Lux сали хотела, у суботу, 9. децембра са почетком у 12.00 часова.

Нашу Школу су представљали ученици образовног профила кувар који су у оквиру своје понуде прехрамбених производа на изложбеном столу имали разне слатке и слане залогаје, који се комбинују уз дегустацију вина.

У организацији су учествовали ученици III-5 Јелена Сечујски и Вељко Груборовић, као и ученици I-5 Анастасија Чепрња, Деми Обрадовић, Страхиња Зец и Милица Тошић. Ученици су били у пратњи својих ментора, професора куварства Милана Штимца, Горана Лазичића, Марије Ћурић и Горана Горјанца.

У оквиру исте манифестације, на позив Туристичке организације града Сомбора на овом фестивалу су учествовали и ученици образовног профила туристички техничар. Ученице I-2 Ана Цвјетићанин, Милица Гњатовић, Лана Ранђеловић и Мина Адамовић су помагале у реализацији манифестације, њихове менторке су биле професорке економске групе предмета Снежана Кашиковић и Нађа Крижак.